Mantra sing-a-long|zo 1 sept 11.00 u, Het Zuiderlicht, Breda

Op zondag 1 september ben je van harte welkom bij de Open Dagen van Het Zuiderlicht, centrum voor bewust leven in Breda. Tijdens deze open dagen kun je niet alleen kennis maken met hun cursussen en workshops, maar kun je ook snuffelen op de Feel Healthy & Happy Market. Wij hebben het ongelofelijk leuke nieuws dat wij deze Open Dag muzikaal mogen verzorgen; je vind ons gedurende de open dag afwisselend in de achtertuin en voor de deur en reizen samen met jullie de hele dag langs de allerleukste en de allermooiste mantra’s van over de hele wereld;  live gezongen en live begeleidt met o.m. het indiaan harmonium, de kamale ngoni & drum.

Het Zuiderlicht
Kloosterlaan 138-a
4811 EE Breda

Zondag 1 september, 11.00-18.00 u
Toegang gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s