Sing everyday :-)

Sing everyday! 🙂

Wil je een keer een workshop mantra zingen volgen? Of een keer meedoen aan onze mantra-meezingavonden? Heb je zelf een geschikte locatie of een gezellige huiskamer en vind je het leuk om ons uit te nodigen? Check dan de events pagina en/of stuur een email naar info@aworldofmantramusic.nl of bel 06-53518321 / 06-83248170.

De muzikanten:

Alinde Een leven zonder mantramuziek kan ik me niet voorstellen. Telkens als ik een nieuwe mantra vind, dan maakt mijn hart een sprongetje. Het zijn bijzonder genoeg altijd mantra’s die precies bij het moment passen. Mantra’s neuriĂ«n op de fiets, in de metro, in de tram, luidkeels mantra’s zingen in de auto en als ik ‘s-avonds achter het Indiaas harmonium kruip… Iedere dag zing ik met veel plezier mantra’s. Daarnaast repeteren Linda & ik meerdere malen per week. 

In de zomer van 2016 bezocht ik voor het eerst een mantra-meezing avond en was ik direct verkocht. Een jaar later volgde ik de opleiding Mantrazang & Indiaas Harmonium en inmiddels zijn mantra’s niet meer weg te denken uit mijn leven. Het heeft me zoveel gebracht…Meer dan ik ooit had kunnen bedenken!

Een greep uit mijn favoriete mantra’s van dit moment: Tithai Too Samarath, Pavan Guru, Chattr Chakkr Vartee, Hey Gobind – Hey Gopal, Brahma Nandam, Templo Del Corazon (Sat Gur Prasaad) en Sat Narayan. 

* * *

Linda – “Mantra zingen….sinds een jaar of drie mijn lust en leven. Muziek raakt, muziek ontroert, muziek maakt blij, maar daarnaast zorgt het herhalen van de mantra-nummers voor een bijna meditatieve mindfullness….. De klanken vullen je hele lichaam, je hele mind met plezier, met positieve energie en zorgen voor een dagelijks zonnetje. Niet alleen het voluit zingen van mantra’s is ongelofelijk fijn; de muziekinstrumenten maken een mantra helemaal af. Daarom begeleiden wij de mantra’s met harmonium, de kamale ngoni, de tamboerijn, drum en dergelijke.  De zware tonen van de drum, gecombineerd met de harp-achtige geluiden van de Ngoni maken mantra zingen tot een magisch en betoverend iets.”

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s